Apps

Vijf apps voor een zorgeloze herfst

De herfst is in het land. Deze apps tegen de pendelblues maken je leven een stuk makkelijker.

Geco-air: je coach voor ecorijden

Wil je je op een schonere manier verplaatsen? Geco-Air is een gratis app met tips om milieubewust te rijden – hij brengt namelijk je energieprestaties in kaart. Een prima manier om je CO2-uitstoot en je brandstofkosten terug te schroeven!

 

 

Zorgeloos parkeren in Brussel

Weet je niet waar te parkeren? Parking.brussels is de gratis app van het parkeeragentschap van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De app wijst je de weg naar de dichtstbijzijnde publieke parkings, vertelt je hoeveel plaatsen er nog zijn en wat het je zal kosten. Een zorg minder wanneer je je in de hoofdstad verplaatst!

Parkeergeld betalen met je gsm

Wanhopig zoeken naar muntstukken of een boete riskeren is verleden tijd. Voor wie het nog niet wist, met de app 4411 betaal je in 150 Belgische en Nederlandse steden je parkeergeld via sms of via de app. De parkeertijd start wanneer je je auto geparkeerd hebt en stopt wanneer je weer vertrekt. Zo betaal je enkel voor de werkelijke parkeerduur! Als kers op de taart kun je met de app ook tickets van De Lijn kopen.

Nooit meer zoeken naar je wagen

Met Find My Car vind je je auto na het parkeren altijd terug. Deze app is beschikbaar op Google Play en in de Apple Store. Sta je in een openbare parking? Dan kun je zelfs een foto nemen van de plek waar je geparkeerd staat.

Goedkoper parkeren?

Met de Zenpark app (beschikbaar voor Brussel en Antwerpen, en voor talloze Franse steden) vind je parkeerplaatsen per uur, per dag of per maand, tegen een interessant tarief.