Beleef meer fun tijdens je ritten naar school, met een elektrische fiets of step!

Het schooljaar mag beginnen en onze bengels kunnen zich stilaan voorbereiden op een nieuwe start. Misschien kijken ze minder uit naar die dagelijkse rit heen en terug naar school op de achterbank van je wagen … In dit bijzondere jaar vol veranderingen kan je ook hier voor verandering of afwisseling zorgen! Je dagelijkse gewoonten omgooien, houdt het boeiend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagelijkse fietsrit met het hele gezin?
Lees het vervolg

Elektrische auto’s, de toekomst van de autosport?

De wereldwijde trend naar milieubehoud maakt de elektrische auto steeds populairder. Hoewel de eerste modellen lang op zich lieten wachten, zit de elektrische auto momenteel in een stroomversnelling en begint hij de automarkt te veroveren … in die mate zelfs dat hij in de autosport kan concurreren met auto’s met verbrandingsmotor. Enjoy the Road analyseert dit […]
Lees het vervolg

Alles wat je moet weten over daktenten

Had jij al gehoord van een daktent? Nee? Wel, een daktent lijkt een beetje op een klein huisje dat je “opzet” op het dak van je voertuig. Zo ben je pas écht helemaal vrij om de wereld te ontdekken. Daktenten komen in veel verschillende maten die op de meeste auto’s en busjes passen. Is je nieuwsgierigheid […]
Lees het vervolg

De mooiste fietsroutes van België voor je elektrische step of fiets

De hittegolf heeft ons allemaal wat afgeremd. Met die grote hitte hadden we wat minder zin in beweging en schuilden we liever in de schaduw of op een frisser plekje. Maar die warme dagen liggen alweer achter ons, en nu het einde van augustus wat zachter weer brengt, kunnen we ons mooie land verder verkennen! Hier is onze appetizer, met de mooiste fietsroutes van ons magnifiek landje. Verken ze per fiets of step … elektrisch natuurlijk!
Lees het vervolg

Onze tips om een lange autorit voor te bereiden

Ga je deze zomer met de wagen op vakantie? Goed gezien, want zo bespaar je jezelf de stress van gemiste treinaansluitingen, veiligheidscontroles, geannuleerde vluchten of bagagesupplementen. Toch pak je ook een autorit best goed doordacht aan. Auto5 stelt je zijn meest waardevolle tips voor om je autorit zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.
Lees het vervolg