DE ESSENTIALS VOOR HET REINIGEN EN ONTSMETTEN VAN UW AUTO

Met de pandemie die we momenteel doormaken, is het meer dan ooit noodzakelijk om het interieur van uw voertuig regelmatig te ontsmetten. Of u uw voertuig nu gebruikt om naar het werk te rijden, of om uw boodschappen mee te doen, het is een broedplaats voor miljoenen bacteriën of virussen.

Met de pandemie die we momenteel doormaken, is het meer dan ooit noodzakelijk om het interieur van uw voertuig regelmatig te ontsmetten. Of u uw voertuig nu gebruikt om naar het werk te rijden, of om uw boodschappen mee te doen, het is een broedplaats voor miljoenen bacteriën of virussen.

Wist u dat? 

Als we het hebben over vervuiling van het interieur van de wagen, denken we meteen aan de slechte kwaliteit van de buitenlucht die binnendringt in de wagen. We denken veel minder snel aan bacteriële vervuiling. De cijfers spreken nochtans voor zich…

  • In een wagen > 800 bacteriën per cm2
  • In een toilet > 80 bacteriën per cm2

Enjoy the Road beschikt over een heel gamma bacteriedodende of virusdodende producten om het interieur van uw voertuig te reinigen en te ontsmetten.

 Onze selectie producten

Ontsmettingsmiddel voor het interieur 125 ml van BARDAHL

Het ontsmettingsmiddel van Bardahl voor het interieur van uw voertuig zuivert de lucht en verwijdert geurtjes (tabak, huisdieren, voedsel, parfums, uitlaatgassen, enz.). Dit product verlost u voorgoed van mijten en bacteriën en voorziet het interieur van uw wagen van een subtiel parfum.

https://www.auto5.be/nl/p/interieur-desinfectiemiddel-125-ml-bardahl-2222072.html?CatalogID=&CatalogCategoryName=

Reiniging/ontsmettingsmiddel voor de airconditioning van NORAUTO 125 ml

Met dit reinigingsmiddel voor de airconditioning van NORAUTO kunt u de airco op eenvoudige wijze ontsmetten. Het verwijdert bacteriën, schimmels, en alle andere oorzaken van slechte geurtjes. Muntparfum.

https://www.auto5.be/nl/p/reiniging-ontsmettingsmiddel-airconditioning-norauto-125-ml-2168344.html?UrlOrigin=%2Fp%2Fnettoyant-desinfectant-climatisation-et-habitacle-norauto-125-ml-2168344.html

Ontsmettende en virusdodende spray voor alle oppervlakken GS27 400 ml

Deze virusdodende spray GS27 ontsmet en stopt de verspreiding van micro-organismen op alle oppervlakken.
Deze spray houdt uw omgeving hygiënisch, en is bacteriedodend (EN1276), schimmelwerend (EN 1650) en virusdodend (EN14476 + A1).

https://www.auto5.be/nl/p/desinfecterende-en-virusdodende-spray-voor-alle-oppervlakken-gs27-400-ml-2221510.html

35 virusdodende desinfecterende reinigingsdoekjes GS27

Multifunctionele ontsmettingsdoekjes voor het hele interieur van uw auto. Dit pakket met 35 doekjes doodt 99,9% van bacteriën, schimmels en virussen. Effectief tegen virussen van het type H1N1, corona en herpes simplex volgens norm EN 14476 + A1. 

https://www.auto5.be/nl/p/35-virusdodende-desinfecterende-reinigingsdoekjes-gs27-2123798.html

In onze werkplaatsen: Ontsmetten van het interieur met ozon

Onze prestatie “Ontsmetten van het interieur met ozon” verwijdert definitief 99,9% van de bacteriën die aan de bron kunnen liggen van allergieën en geurtjes (tabak, huisdieren, voedsel, parfums, uitlaatgassen …).

Ozon is werkelijk een ideaal ontsmettingsmiddel. Wanneer het in contact komt met organische verbindingen zoals schimmels, bacteriën en virussen worden deze helemaal vernietigd. Het is ook 50 keer efficiënter dan chloor. Hierdoor geurt het interieur binnen de 15 minuten zuiver en fris. Virussen en onaangename geurtjes worden geneutraliseerd.
De ontsmetting en de antibacteriële behandeling verlopen volgens een specifiek stappenplan. Zo zijn we er zeker van zijn dat het interieur van uw wagen zo grondig mogelijk ontsmet wordt:

– Stap 1: Ontsmetting van het technische luchtcircuit van het voertuig.
– Stap 2: Ontsmetting en zuivering van het interieur.
– Stap 3: Ontsmetting van gevoelige oppervlakken (handrem, versnellingspook, stuurwiel, sleutel…).

https://www.auto5.be/nl/p/ontsmetten-van-de-passagierruimte-met-ozon-F0964.html

We kunnen het niet genoeg herhalen; het is zeker belangrijk om zorg te dragen voor uw voertuig! Nog belangrijker is echter om goed te zorgen voor uzelf en uw dierbaren.