Portret van Evelyne

06 maart 2020

Stel jezelf even voor …

Ik ben Evelyne, ik werk al 1 jaar als verkoopconsulente bij Auto5. Ik ben erg sociaal en sta altijd klaar voor anderen. Ik ben een bon vivant. Ik breng graag tijd door met de mensen die ik graag zie. Ik heb al 7 jaar een relatie en we hebben twee kinderen. Mijn zoon Arthur is 5 jaar oud en Olivia is 16 maanden oud.
Mijn grote kracht is mijn enthousiasme en mijn glimlach. Daar begint alles mee, vind ik. Een klant die hier toekomt en zo wordt geholpen, stapt weer buiten met de glimlach en de voldoening gehoord te zijn. Ik zou daar nog aan toevoegen dat ik wel van een uitdaging hou en niet snel bang ben.
Mijn collega’s zeggen dat ik verzorgd ben, dat ik ervan hou dat de dingen correct zijn uitgevoerd binnen een aanvaardbare termijn. Dat ik me vrij snel aanpas aan elke situatie. Ze zeggen ook dat ik mijn plan trek en gewillig ben.

En je mobiliteit?

De wagen. Maar de trend voor de toekomst is de elektrische wagen. Het begint zich te ontwikkelen en ik denk dat veel gezinnen binnen een paar jaar voor deze optie gaan kiezen.

Auto5, dat is …

De ontvangst en de meer dan redelijke termijnen. Maar ook het topteam, gemotiveerd en met een echt menselijke kant. Door bij Auto5 te werken, kan ik mijn gezinsleven combineren met mijn professionele leven en me toch ontwikkelen. Het is een erg verrijkende baan.
En er is altijd een Auto5 in je buurt!

Ook in 2020 gelden nog steeds de volgende clichés …

“Een vrouw zal me niet evengoed kunnen beantwoorden als een man” of “Een vrouw kan geen (te zware) banden dragen en kan geen carrière maken als mechanicien.”
Kom dan eens kijken hoe de zaken zijn veranderd.

Tot slot, het liedje waar jouw humeur altijd van opkikkert:

Aangezien ik dol ben op muziek, zijn er heel veel. Maar als er een moet kiezen dan is het ‘Blinding Lights’ van The Weeknd. Dat is momenteel mijn favoriete nummer.