Portret van Manon

06 maart 2020

Stel jezelf even voor …

Hallo, ik heet Manon en ik werk intussen 3 maanden bij Auto5 als verkoopconsulente. Ik sta dynamisch en met de glimlach in het leven, ik ben zelfstandig en ondernemend. En binnen enkele dagen kan ik daar gehuwd aan toevoegen. 😀

Mijn passies zijn: tijd doorbrengen met mijn gezin, voetbal en schoen verzamelen.

Mijn dagelijkse taken bestaan uit het verwelkomen en adviseren van klanten om hen te helpen en hen naar de juiste oplossing te oriënteren. Mijn grootste kracht in mijn werk is mijn creativiteit en mijn goed humeur.

En je mobiliteit?

Mijn wagen, want dan kan ik me makkelijk verplaatsen.
En mobiliteit in 2020? Elektrische vervoermiddelen, van de step tot de vrachtwagen! Elektrische steps zijn erg in de mode en worden vaak gebruikt. Maar ook elektrische wagens beginnen hun plek op de markt op te eisen.

Auto5, dat is …

Voor mij is Auto5:
• Een ruim gamma producten
• Toegankelijke prijzen
• Een professionele dienstverlening

En bovendien een familiale sfeer dankzij het team. Ik voel me hier goed. Ik krijg respect van de collega’s als vrouw. Men denkt vaak dat het moeilijk is om hier zijn plek te vinden, maar dat is helemaal niet het geval.

Ook in 2020 gelden nog steeds de volgende clichés …

“Vrouwen kunnen niet achterwaarts parkeren, banden wisselen is een mannenzaak, enz.” Maar klanten zijn superpositief en blij dat ze advies kregen van een vrouw.

Tot slot, het liedje waar jouw humeur altijd van opkikkert:

Maroon5